درمان بیماری ها

آشنایی با متدهای جدید علمی برای درمان انواع بیماری ها

درمان بیماری ها

آشنایی با متدهای جدید علمی برای درمان انواع بیماری ها

بایگانی
  • ۰
  • ۰

برای بسیاری از ما، خانه بهترین مکان در جهان است. خانه جایی است که ما در آن احساس امنیت و آرامش می کنیم. با این حال، این کاملا درست نیست. ممکن است در خانه خطرات آشکاری وجود نداشته باشد اما مواد خطرناک بسیاری در اطراف ما و خانوادمان وجود دارد که از آن بی خبریم. شما این مواد خطرناک را دائما می خورید، لمس می کنید و یا استنشاق میکنید. قبل از این که بدانید، به یک بیماری مزمن مبتلا میشوید که ممکن است علت آن را هرچیزی غیر از خانه خود بدانید. این عوامل بخصوص برای نوزادان و کودکان که آسیب پذیری بیشتری دارند، مضر میباشند. مهم است که در این خطرات را بدانید و برای رفع آنها اقدام کنید.

خطرات سÙ?اÙ?تÛ? خاÙ?Ù?ادÙ?

1- کپک

کپکها در مکانهای عاری از نورخورشید و مرطوب رشد میکنند. این کپکها ممکن است در سقف، کف و پایه ی مبلمان قدیمی یافت شود. دیگر مکان های آلوده به کپکها عبارتند از اطراف دوش، حمام، لوله های تخلیه و در و پنجره.

همچنین اگر آب از طریق سقف و یا خارج از سیستم لوله کشی نشت کند، کپک ممکن است رشد کند و اسپورهای آن پشت دیوار، زیر فرش و کف چوبی آزاد شود. کپک همچنین در سیستم مرکزی تهویه مطبوع و گرمایش هوا ایجاد می شود و در هنگام استفاده از این سیستم ها، وارد سیستم تنفسی میشود.

علائم شایع بیماری ناشی از کپکها عبارتند از سرفه، عطسه، خس خس سینه، آبریزش چشم ها، میگرن، درد مفصل و عضلات، افسردگی، اختلالات بینایی، از دست دادن حافظه، درد معده و تنگی نفس. با گذشت زمان این علائم می تواند تشدید شود و منجر به بیماریهای شدید دستگاه گوارش، مشکلات سینوسی و آسم شود.

2- سرب

سرب یک ماده بسیار سمی است که باعث اختلالات عصبی، مشکلات تولید مثل، سقط جنین، فشار خون بالا، هماهنگی ضعیف عضلانی و کاهش رشد و آسیب مغزی در کودکان می شود.

هنگامی که رنگ سرب شروع به تخریب می کند، گرد و غبار و قطعات شکسته رنگ بر روی زمین، پنجره ها، صفحات میز، مبلمان، لباس و اسباب بازی های کودکان می افتد و همه ی افراد خانواده را در معرض این ماده ی سمی قرار میدهد. بچه هایی که دست ها و وسایل دیگر را در دهان قرار دهند، بیشتر در معرض آسیب هستند. لوله های آب در خانه هم ممکن است حاوی سرب باشد.

...

ادامه متن را در لینک اصلی زیر بخوانید:

10 خطر پنهان در منزل برای سلامتی افراد

  • ۹۸/۰۵/۱۷
  • dina koohi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی